Detektorkursus

17. marts 2024

Så er det tid til Detektorkursus i teori og praksis for amatørarkæologer

Søndag den 17. marts indbyder Flintøksen til metaldetektorkursus og efterfølgende træf, hvor alle interesserede er velkomne. Kurset tilbydes gratis.

Er du helt ny detektorfører eller ”erfaren”, og gerne vil opdateres inden for området, eller er du nysgerrig, og kunne tænke dig at høre mere om, hvad denne spændende hobby indebærer, så har du muligheden her, hvor du vil møde ligesindede.

Vi mødes i Flintøksens lokaler på Spinderigade 11C, 7100 Vejle søndag den 17. marts, kl. 9:30.

Dagen vil starte med en gennemgang af lovgivningen på området, registrering og behandling af fund, gode tips og meget mere. Arne Hertz fra SJAA har stillet sig velvilligt til rådighed som underviser.

Der vil være kaffe på kanden og sikkert også et stykke kage.
Ca. kl. 12 spises den medbragte madpakke, og herefter kører vi i marken, hvor vi møder nogle af de erfarne detektorfolk. De vil være til rådighed og give råd og vejledning. Har du ingen detektor, vil der helt sikkert være nogle der lånes ud. Alternativt kan du følges med en af de erfarne.
Kurset slutter ca. kl. 15:30, hvor vi ser på dagens fund.

Det vil være en fordel, hvis du på forhånd er registreret på metaldetektorfund.dk, hvor du oprettere en konto. Husk at medbringe en smartphone hvor appen ”DIME” er downloaded. Hvis det skulle drille, så fortvivl ikke, så hjælper vi gerne på selve dagen.

Det koster ikke noget at deltage, men vi håber efterfølgende at se dig som medlem af Flintøksen. Du kan allerede nu tilmelde dig her, hvor du også kan læse mere om foreningen og se hvilke aktiviteter vi tilbyder.

Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe eller skrive til undertegnede.

Tilmelding med antal deltagere skal ske til janmarx58@gmail.com eller ring på telefon: 40700023

Med venlig hilsen

Jan Marx Rasmussen
Formand for Flintøksen